Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

XXº

-

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i ves pensant amb qui anar-hi!

Cine

Queden
128
invitacions

“La Cenicienta” es fa realitat

Als anys cinquanta Walt Disney va dur a la gran pantalla aquest conte que no va trigar a convertir-se en un clàssic del cinema d’animació. El que encara no hem vist de la popular història de la serventa, la sabateta de cristall i el príncep blau és la seva versió més moderna, filmada en acció real.

Dirigida per Kenneth Branagh i amb la captivadora Lily James en el paper de “La Cenicienta”, aquesta nova versió promet intensificar les emocions. Richard Madden dóna vida a l’atractiu príncep blau, mentre que l’inqüestionable talent de Cate Blanchett i d’Helena Bonham Carter dóna un nou enfocament a la malèfica madrastra i a la fada.

Participa en el sorteig d’invitacions dobles per a la preestrena i de seguida sabràs si n’has aconseguida una.

Data: 22 de març del 2015
Lloc: Cinesa Diagonal Mar
Hora: 12 h
Participació oberta: del 26 de febrer al 17 de març
Sortegem 150 invitacions dobles.