Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

XXº

-

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i ves pensant amb qui anar-hi!

Festival

Queden
8
invitacions

Pet Shop Boys, Goran Bregovic, Ana Belén y Víctor Manuel

El Festival Jardins del Palau Reial de Pedralbes celebra aquest estiu la seva tercera edició i ho fa amb un cartell de luxe que recull grans noms del panorama musical internacional.

Les icones del pop electrònic Pet Shop Boys són els encarregats d’obrir el festival amb el seu “Electronic World Tour”, un concert amb extraordinàries coreografies de ball i un vestuari enlluernador, amb un xou de llum i làser.

El bosnià Goran Bregovic porta a Barcelona una autèntica festa balcànica al ritme d’una gran banda que fusiona des de tango i rock fons a polifonies vocals, passant per les aportacions de les diferents seccions de la seva orquestra.

30 anys després de l’èxit de “La Puerta de Alcalá”, Ana Belén y Víctor Manuel tornen als escenaris amb “Canciones regaladas”, el nou disc de la mítica parella de la cançó espanyola que reuneix versions cuidadosament escollides.

Prefereixes el pop electrònic, la música balcànica o la cançó espanyola? Participa en el sorteig i al moment sabràs has guanyat una de les 15 invitacions dobles que sortegem per a viure el Festival Jardins de Pedralbes.

Participa del 21 al 25 de maig i guanya una invitació doble per veure Pet Shop Boys.

Participa del 26 al 30 de maig i guanya una invitació doble per veure Goran Bregovic.

Participa del 31 de maig al 3 de juny i guanya una invitació doble per veure a Ana Belén y Víctor Manuel.

Data i hora dels concerts:

Pet Shop Boys: 8 de juny a les 22 h

Goran Bregovic: 13 de juny a les 22 h

Ana Belén y Víctor Manuel: 14 de juny a les 22 h

Lloc: Jardins Palau Reial de Pedralbes
Participació oberta: del 21 de maig al 3 de juny
Sortegem 15 invitacions dobles.