Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

El sr. Grey de Barcelona t’espera a “50 sombras de Andreu 2”

De llibre a pel·lícula, i de pel·lícula... a paròdia. L’any passat s’estrenava amb força èxit l’obra de teatre “50 sombras de Andreu”, un monòleg d’humor basat en la novel·la eròtica d’E.L. James, i ara ens arriba l’inevitable segona part, 50 sombras de Andreu 2, de nou a càrrec de  l’humorista Andreu Casanova. Torna el sr. Grey de Barcelona i ho fa acompanyat d’Anestesia, l’alter ego de la Srta. Steele (interpretada per Rocío Gutiérrez), amb l’objectiu principal de desmuntar totes les llegendes que s’han format al voltant d’una de les novel·les més llegides dels últims anys, sempre en clau d’humor.

Si vols venir a passar una estona d’allò més divertida, participa al nostre sorteig i guanya una invitació doble per venir a gaudir d’aquest monòleg.

Sortegem 20 invitacions dobles.

Data i hora:

- 16 de febrer a les 22 h
- 23 de febrer a les 22 h

Lloc: Club Capitol

Participació oberta del 18 de gener al 9 de febrer de 2017.

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.