Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
24
invitacions

Deixa’t hipnotitzar per “Abracadabra”, la nova comèdia de Pablo Berger

Carmen i Carlos son una parella de l’extraradi de Madrid resignada a la rutina. Però tot canvia durant la celebració de la boda de la seva neboda: Pepe, cosí de Carmen i hipnotitzador aficionat, fa una demostració a la qual Carlos, incrèdul, es presta com a voluntari. Al matí següent Carlos es comporta de forma insòlita. Sembla ser que alguna cosa ha sortit malament, un esperit l’ha posseït. Aleshores comença una investigació per part dels cosins per recuperar-lo. Mentrestant, Carmen comença a sentir-se estranyament atreta pel seu “nou” marit.

“Abracadabra”, la nova comèdia hipnòtica de Pablo Berger, està protagonitzada per Maribel Verdú, Antonio de la Torre, José Mota, Quim Gutiérrez i Josep Maria Pou.

La pel·lícula arriba als cinemes el 4 d’agost però amb JoTMBé la podràs veure abans de l’estrena.

Sortegem 120 invitacions dobles per a la preestrena, on assistiran alguns dels actors.

Data: 25 de juliol
Hora: 20.30 h
Lloc: Cine Comedia

Participació oberta del 10 al 24 de juliol del 2017.

Clica a “Participa-hi” i descobreix al moment si has guanyat la teva invitació doble per a la preestrena. Ho pots intentar 5 cops cada dia.