Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Arriba “Atómica”, el thriller d’espionatge protagonitzat per Charlize Theron

Any 1989. El mur de Berlín està a punt de caure. Apareix mort un agent del MI6 encobert i l’espia Lorraine Broughton ha de trobar la llista on figuren els noms de tots els espies que treballen en el Berlín oriental i que l’agent estava intentant fer arribar a occident.

Lorraine està disposada a fer el que calgui per recuperar la llista, enfrontant-se a tota classe d’enemics i superant tot tipus d’obstacles.

“Atómica” és un thriller d’acció i espionatge basat en la novel·la gràfica “The Coldest City”, d’Anthony Johnston i Sam Hart.

La pel·lícula, dirigida per David Leitch i protagonitzada per Charlize Theron i James McAvoy arriba als cinemes el 4 d’agost però amb JoTMBé podràs veure-la abans de l’estrena.

Sortegem 70 invitacions dobles per a la preestrena.

Data: 3 d’agost
Hora: 20 h
Lloc: Cinesa Diagonal

Participació oberta del 21 de juliol al 2 d’agost del 2017.

Clica a “Participa-hi” i descobreix a l’instant si has aconseguit una invitació doble. Tens 5 intents cada dia.