Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Balla i balla sense parar a “Ballerina”

Any 1879. Felicia és una jove francesa que viu en un orfenat, apassionada de la dansa i que somia en convertir-se un dia en ballarina professional. Per aconseguir fer realitat el seu somni, demanarà ajuda al seu amic Victor, amb qui s’escaparà fins a París. Un cop allà, no li quedarà més opció que fer-se passar per una altra persona per poder entrar com a alumna a la Grand Opera House, on entrenarà gràcies a l’ajuda d’Odette, una ballarina amb molt de talent, i lluitarà per aconseguir el seu objectiu.

Ballerina és la nova pel·lícula d’Eric Summer i Éric Warin, un conte animat que no deixa de demostrar com ens hem d’esforçar si volem assolir els nostres somnis. Participa i guanya una invitació doble per veure la pel·lícula.

Sortegem 50 invitacions dobles.
- Vàlides fins al 28 de febrer de 2017.
- A Barcelona: Cines Verdi.  
- Fora de Barcelona: al cinema de qualsevol localitat on es projecti Ballerina

Si no guanyes una invitació doble pots aconseguir la pre-compra a Wuaki i veure-la el primer quan surti en format digital. També pots aconseguir una de les subscripcions a Wuaki perquè gaudeixis del millor cinema.

Sortegem 10 subscripcions per a dos mesos al canal Wuaki.

Participació oberta del 2 al 20 de febrer de 2017.

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble per la pel·lícula o una subscripció a Wuaki. Disposes de fins a 5 intents cada dia.