Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
27
invitacions

Gaudeix de la música electrònica amb familiars i amics al nou Brunch –in the city

La primavera a Barcelona no seria el mateix sense el bon temps, esdeveniments com la diada de Sant Jordi... o el ja mític Brunch –in the city, el festival de música electrònica que vol apropar aquest gènere als amants de la música. Cada dos diumenges, el Poble Espanyol es prepara per rebre a artistes internacionals i locals que facin les delícies de tots els assistents, afegint-hi el concepte de “family friendly”, de manera que tant grans com petits puguin gaudir d’aquest festival a plena llum del dia.

Si no et vols perdre una de les noves edicions del Brunch –in the city, participa al nostre sorteig i podràs guanyar una invitació doble.

Sortegem 100 invitacions dobles.

Dates:

- 9 o 23 d’abril
- 14 o 28 de maig
- 11 de juny

Hora: de 12 a 22 h

Lloc: Poble Espanyol

Participació oberta del 5 d’abril al 3 de maig de 2017

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.