Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
4
invitacions

Emociona’t amb “Cabaret”, el musical de referència del Broadway del segle XX

Cabaret, el clàssic musical de Broadway, arriba a Barcelona.

L’espectacle se centra al  Kit Kat Club, que obre cada nit per entretenir al públic berlinès, ansiós per oblidar la decadència dels últims anys de la República de Weimar i la crisi del 29, i passar-ho bé. La història escenifica la convivència entre el creixement del nazisme i la fingida normalitat quotidiana dels seus protagonistes amb les cançons més emblemàtiques de la història dels musicals com “Willkomen” o “Money, money” i una posada en escena que et captivarà.

Cabaret és un clàssic que connecta una història del passat amb la nostra realitat política i socials actuals, que parla de la llibertat, de por i tolerància.

Sortegem 40 invitacions dobles.

Data: 23 i 24 de setembre
Hora: 21:30 h
Lloc:  Teatre Victòria

Participació oberta del 6 al 20 de setembre del 2017

Clica a “Participa-hi” i descobreix al moment si has guanyat una invitació doble. Ho pots intentar 5 cops cada dia.