Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Amb accelerar no n’hi ha prou, a Cars 3

Rayo McQueen és un dels corredors més veterans de la copa Piston però, per seguir sent el millor cotxe de carreres del món, ha de demostrar que encara és capaç de guanyar.

En aquesta nova aventura haurà d’enfrontar-se a una nova generació de corredors, més joves, ràpids i potents, entre els quals destaca el competitiu Jackson Storm, amb qui tindrà una gran rivalitat. Per sort, Rayo McQueen comptarà amb els seus amics de sempre per preparar la carrera més dura de totes.

No et perdis “Cars 3”! La nova aventura de Disney Pixar arriba al cinema el 14 de juliol, però amb JoTMBé podràs veure-la en primícia abans que s'estreni.

Sortegem 100 invitacions dobles.

Data: 11 de juliol
Hora: 19 h
Lloc: Cinesa Diagonal Mar

Participació oberta del 28 de juny al 10 de juliol del 2017.

Clica a “Participa-hi” i descobreix al moment si has aconseguit la teva invitació doble per a la preestrena. Cada dia tens 5 nous intents.