Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Gaudeix d’una oportunitat única per descobrir les creacions de diferents cuiners a Chefs and Soul

Diuen que la música alimenta a l’ànima, però sempre i quan vagi acompanyada de bona gastronomia. Atrápalo s’ha proposat demostrar-ho, i per això ha iniciat els seus sopars Chefs&Soul, una experiència gastronòmica que busca sorprendre a través d’exclusius menús que només existeixen una sola nit. Reconeguts xefs internacionals estan a càrrec d’aquests particulars sopars, i seran els responsables d’alimentar els teus sentits.

Participa al nostre sorteig i podràs guanyar un dels sopars temàtics per a dues persones de “Chefs&Soul” a la incubadora gastronòmica Espai Coocció.

Sortegem 2 sopars per a 2 persones a la Taula VIP de la cuina d’Espai Coocció. C/ Morales, 27, Barcelona.

Sopar mexicà-colombià amb Jon Giraldo i Jaime Lieberman de Spoonik, 17 de març.  

Sopar brasiler amb Joao Alcántara de Fogo, 24 de març.

Clica a “Participa-hi” i entraràs en el sorteig. Pots obtenir participacions extra si ho comparteixes a Facebook i a Twitter.

Participació oberta del 8 al 22 de març de 2017. 

LA PROMOCIÓ HA FINALITZAT!

Els guanyadors són:

- Eva Bernauer Vazquez
- Ángel Quiros Sola