Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
3
invitacions

Canviar de feina pot ser una comèdia, a “Claqué o no”

Una dona amb una carrera brillant, que ocupa un lloc de feina molt important en una professió que li escau com anell al dit, vol deixar-ho tot per dedicar-se professionalment a ballar claqué. Per acabar-ho d'adobar, en només quinze segons es fa evident per a tothom que la vegi que mai, mai, farà ni un sol pas de claqué que mereixi ser vist. Però ella vol ballar claqué.

Un funcionari del govern, dedicat a que tothom ocupi el lloc de treball pel qual està més preparat i en el que sent més realitzat, ha arribat per frustrar els seus plans.

"Claqué o no" és una comèdia sobre les professions, vocacions, intuïcions i canvis de rumb laborals que, moltes vegades, no entén ningú.

Sortegem 50 invitacions dobles.

Data:
- 11, 12 i 13 d’agost: funcions en primícia
- 17 d’agost: estrena
- 18, 23, 24, 30 i 31 d’agost

Hora: 21 h (excepte el 13 d’agost, a les 19 h)
Lloc: Teatre Tantarantana

Participació oberta del 28 de juliol al 21 d’agost del 2017.

Clica a “Participa-hi” i comprova al moment si has guanyat una invitació doble. Pots provar sort 5 cops cada dia.