Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
38
invitacions

40 concerts en 3 dies, 5 escenaris diferents... Torna el festival de l’estiu, torna el Festival Cruïlla

Jamiroquai, Two Door Cinema Club, Pet Shop Boys, The Prodigy, The Lumineers... El cartell del nou Festival Cruïlla demostra que està en plena forma i no és estrany que hagi aconseguit, per mèrits propis, poder ser definit com el gran festival de música de l’estiu a Barcelona. Durant tres dies, el Parc del Fòrum acull una eclèctica selecció de grups internacionals de rock i pop, i és d’allò més destacable que en només cinc anys hagi aconseguit duplicar la xifra d’assistents, que continua incrementant any rere any.

Sortegem 10 abonaments dobles i 2 abonaments dobles VIP.

Data: 7, 8 i 9 de juliol de 2017
Lloc: Parc del Fòrum

Sortegem 100 entrades dobles per al diumenge 9 de juliol.

Participació oberta del 16 al 30 de juny de 2017.

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat un abonament o una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.