Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Fins a 5 artistes francesos venen a Barcelona amb el nou EL Festival

La Femme, Breakbot, Wax Tailor, Cassius i Naive New Beaters. 5 grups de música que entre sí potser no tenen molt en comú, però que ara es trobaran a Barcelona en el marc del nou “EL Festival”, un esdeveniment d’una sola nit al Poble Espanyol on la música francesa prendrà el protagonisme. Del glamur i la psicodèlia de La Femme a les líriques fresques de Breakbot, passant pel hip-hop instrumental de Wax Tailor, “EL Festival” és una oportunitat única per gaudir d’una nit de música a l’aire lliure i descobrir grups de la nova escena musical francesa.

Participa al nostre sorteig i guanya una invitació doble per assistir a “EL Festival”.

Sortegem 50 invitacions dobles.

Data: 10 de juny de 2017
Hora: De 17h a 1h
Lloc: Poble Espanyol

Participació oberta del 24 de maig al 8 de juny de 2017

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.