Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

El joc i l’amor, grans protagonistes d’ “El jugador”

L’any 1866, Fiódor Dostoievski escrivia en un temps record de 26 dies la novel·la “El jugador”, un encàrrec del seu editor que li havia demanat un nou llibre abans de l’1 de novembre d’aquell mateix any. A “El jugador” Dostoievski retrata la seva addicció al joc de la ruleta durant una part de la seva vida, i ara la companyia teatral Ignífuga n’ha fet una adaptació força lliure que porta als escenaris. Al nou text, Aleksandra, la protagonista, arriba a Roulettenburg acompanyant al president rus en un gira, però allà acabarà enamorant-se i convertint-se en una addicta a la ruleta. 

Els integrants d'Ignífuga creuen que el teatre ha de provocar una experiència emocional més que intel·lectual, així que si vols veure què han preparat en aquesta ocasió, participa al nostre sorteig i guanya una invitació doble per veure “El jugador”.

Sortegem 45 invitacions dobles.

Dates: 6, 7, 12, 13, 19 i 20 d’abril
Hora: 21 h
Lloc: Teatre Tantarantana

Participació oberta del 4 al 18 d’abril de 2017

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.