Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

90 minuts per escapar i sobreviure a les proves d’Escape Show

Els “room escape” són un concepte que en els últims anys ha gaudit d’un èxit extraordinari. La idea és senzilla: entrar a una habitació tematitzada on, utilitzant l’enginy, s’han de resoldre una sèrie d’enigmes i proves per poder escapar en 60 minuts. I si no es resolen... potser no ho expliques! Ara aquest concepte arriba al teatre amb “Escape Show”, un espectacle interactiu on els espectadors hauran de posar a prova el seu enginy per superar proves, prendre decisions i col·laborar amb la resta de públic per poder sortir amb vida abans que s’esgoti el temps.

Participa al nostre sorteig i guanya una invitació doble per participar a l’ “Escape Show”.

Sortegem 20 invitacions dobles.

Data: 25 de febrer de 2017
Hora: 19.30 h
Lloc: Teatre Poliorama

Participació oberta del 16 al 23 de febrer de 2017

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.