Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

El D’A Film Festival reuneix a Barcelona el millor cinema independent i d’autor

Com cada primavera des de fa 6 anys, el D’A Film Festival de Barcelona ofereix un repàs a l’actualitat cinematogràfica mundial, on els espectadors poden gaudir d’una sèrie de pel·lícules amb un de llarg recorregut internacional, èxits i premis de crítica i públic, combinades amb propostes de nous talents i cinematografies, tant internacionals com locals.

El D’A és una cita cultural plenament arrelada a la ciutat de Barcelona i s’ha consolidat com a un esdeveniment imprescindible per gaudir del millor cinema contemporani que es fa actualment al món. Si t’agrada el cinema independent, no te’l perdis!

Sortegem 72 invitacions dobles.

Data: del 27 d’abril al 7 de maig
Lloc: Aribau Club Sala 1 i Aribau Club Sala 2

Consulta la programació i els horaris al web de D’A Film Festival.

Participació oberta de l’11 al 25 d’abril del 2017.

Només cal que cliquis a “Participa-hi” i a l’instant descobriràs si has guanyat la teva invitació doble. Tens fins a 5 intents cada dia, aprofita’ls.