Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
18
invitacions

La música sona millor amb tu: vine als últims concerts del 18è Festival Mil·lenni

Nascut l’any 1999, el Festival Mil·lenni s’ha anat consolidant progressivament com un dels festivals de música més eclèctics de la ciutat. Durant sis mesos, el festival dóna la benvinguda a tot tipus d’artistes, sempre buscant la complicitat i la comoditat de l’espectador, ubicant els concerts en sales com el Palau de la Música, l’Auditori o la Sala Apolo. Sense anar més lluny, aquesta edició del festival ha invitat a Barcelona artistes tan diferents entre sí com The Divine Comedy, Ocean Colour Scene, Skunk Anansie, Simple Minds o Miguel Poveda.

Participa al nostre sorteig i podràs guanyar una invitació doble per assistir a un dels últims concerts del 18è Festival Mil·lenni.  

Sortegem 70 invitacions dobles.

- Benjamin Biolay, 24 de març a les 21 h
- Tildo Muxart, 29 de març a les 21 h
- Diego Martín, 30 de març a les 21 h
- Goran Bregovic, 4 d’abril a les 21 h
- Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach, 19 d’abril a les 21 h
- Stefano Palatchi, 20 d’abril a les 21 h
- Jay Jay Johanson, 22 d’abril a les 21 h
- Charlie Cunningham, 26 d’abril a les 22 h
- Joan Rovira, 28 d’abril a les 21 h
- Judit Neddermann i El Quartet Brossa, 4 de maig a les 21 h
- Milow, 12 de maig a les 21 h
- Paul Fuster, 17 de maig a les 21 h

Consulta aquí tota la informació del festival

Participació oberta del 22 de març al 15 de maig de 2017.

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.