Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Moritz Festival'Era, ruralment únic

Viu una experiència rural de música alternativa i electrònica en un paratge natural idíl·lic, a la Costa Brava. El Moritz Festival’Era va néixer amb una única premissa: esdevenir un festival amb caràcter. I avui, 5 anys després, és el festival boutique per excel·lència.

En la seva 5a edició presenta un cartell que torna a marcar la diferència, amb una acurada selecció d’artistes nacionals i internacionals, com Manel, Triángulo de Amor Bizarro, Anímic, Cala Vento, BegunOctave One, o Dark Sky.

El Moritz Festival’Era aposta per la proximitat entre públic i artista, i trenca amb les massificacions mitjançant un aforament reduït, on sempre prima la comoditat de l’espectador. A més, el festival compta amb una zona d’acampada gratuïta i una oferta gastronòmica variada amb food trucks de primer nivell.

Si vols gaudir d’un festival amb ànima, participa en el sorteig!

Sortegem 20 invitacions dobles.

Data: 22 de juliol
Hora: de 16.30 a 6 h
Lloc: Masia Can Gascons. Llagostera (Girona)

Participació oberta del 5 al 18 de juliol del 2017.

Clica a “Participa-hi” i sabràs al moment si has aconseguit la teva invitació doble. Pots intentar-ho 5 cops cada dia.