Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Les vinyetes tornen a envair Barcelona amb el 35 Saló Internacional del Còmic

Superman, Batman, Tintín, Mortadelo y Filemón, Corto Maltés, Lucky Luke... Tots ells, i molts, molts més, s’estan preparant per arribar a Barcelona. L’ocasió? El 35 Saló Internacional del Còmic de Barcelona, l’esdeveniment anual més important d’aquest art a la capital catalana, que promet, en aquesta nova edició, ser el més espectacular, ambiciós i complet de la seva història. Del 30 de març al 2 d’abril, la Fira de Montjuïc reunirà autors i dibuixants en un certamen que acull cada any més seguidors, i que presentarà en aquesta ocasió importants novetats. A més a més, Transports Metropolitans de Barcelona muntarà un stand al Saló del Còmic, no deixis de visitar-lo!

Participa al nostre sorteig i podràs guanyar una invitació doble per assistir al 35 Saló Internacional del Còmic de Barcelona o una invitació doble per participar al Taller de Jaime Calderón, el creador del cartell del Saló, que compartirà tots els secrets del seu procés creatiu: vols saber com s’ha inspirat i com ha passat de les idees a l’execució del cartell?

Sortegem 100 invitacions dobles per al 35 Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

Data i hora:
- Dijous 30 de març, de 10 a 20 h
- Divendres 31 de març, de 10 a 21 h
- Dissabte 1 d’abril, de 10 a 21 h
- Diumenge 2 d’abril, de 10 a 20 h

Sortegem 25 invitacions dobles per al Taller de Jaime Calderón i un cartell signat per l’autor.

Data i hora:
- Diumenge 2 d’abril a les 11 h
- Diumenge 2 d’abril a les 13 h

Participació oberta del 17 al 21 de març de 2017.

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.