Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

La música llatina arriba al Palau Sant Jordi amb el concert conjunt de Gente de Zona i Juan Magán

Gente de Zona i Juan Magán són dos dels artistes de parla hispana amb més èxit del moment. Superen el milió i mig de reproduccions a plataformes com Youtube i Spotify, i entre els dos acumulen 4 premis Grammy llatins i diverses nominacions. Amb diferents èxits a les seves carreres, entre els que destaquen “Bailando”, “La Gozadera” o “Quiero que sepas”, ara els dos grups uneixen forces en un tour conjunt i venen a Barcelona per fer un repàs de les seves cançons més famoses.

Si ets dels que els hi agrada ballar amb ritmes llatins, no ho dubtis! Participa al nostre sorteig i guanya una invitació doble per veure aquests dos grups en una col·laboració exclusiva al Palau Sant Jordi.

Sortegem 13 invitacions dobles.

Data: 19 de març de 2017
Hora: 20 h
Lloc: Palau Sant Jordi

Participació oberta del 21 de febrer al 13 de març de 2017

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.