Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Gaudeix en família de “Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia, el nou musical”

Geronimo Stilton torna al Regne de Fantasia per viure noves aventures! En aquesta ocasió, Floridiana li encarrega una estranya missió: trobar i recollir tots els tresors màgics que hi han repartits pel regne. En aquesta aventura, Geronimo es troba amb vells amics com el gripau Scribacchinus, l'encantador Boletus i la valenta Alys, entre d'altres.

Lluís Danés signa la direcció d'aquest espectacle musical; la música va a càrrec de Xavi Lloses i el llibret està compost per Enric Llort. Si vols gaudir en família del musical basat en el llibre "El gran llibre del Regne de la Fantasia", participa al concurs i guanya una invitació doble.

Sortegem 50 invitacions dobles.

Data i hora: 
- 13 de gener de 2017 a les 19 h
- 14 de gener de 2017 a les 12 h
- 20 de gener de 2017 a les 19 h
- 27 de gener de 2017 a les 19 h
- 28 de gener de 2017 a les 16 h

Lloc: Teatre Condal

Participació oberta del 29 de desembre de 2016 al 24 de gener de 2017.

Clica a “Participa-hi” i comprova de forma instantània si has guanyat una invitació doble. I si no tens sort, beneficia’t de descomptes especials en comprar les teves entrades, només per ser membre de JoTMBé.