Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Guanya un abonament doble per veure “Halka”, “Clean City” i “Històries d’Istanbul, a contrapeu”

Juliol és temps de Grec a Barcelona, la principal cita de la ciutat amb el teatre, la dansa, la música i el circ.

El fil conductor de la 41a edició del festival són els viatges per la Mediterrània. S’hi podran veure algunes de les propostes escèniques més interessants que han nascut últimament al voltant del nostre mar i que ens parlen de valors com l'intercanvi cultural.

Si tens ganes de descobrir nous horitzons i gaudir de les millors nits d’estiu, participa en el sorteig i guanya el teu abonament doble.

Sortegem 10 abonaments dobles per veure aquests 3 espectacles:

- “Halka: 13 de juliol a les 22 h al Teatre Grec. La tradició marroquina de la pràctica acrobàtica es combina amb la creació contemporània, la música i l’humor.

- “Clean City: 14 de juliol a les 20.30 h al Teatre Lliure Montjuïc. Cinc immigrants, dones de fer feines a l’Atenes actual, protagonitzen aquest muntatge dur i divertit a la vegada, que beu de la realitat i que ens parla de la Grècia actual.

- “Històries d’Istanbul, a contrapeu: 16 de juliol a les 21 h al Teatre Lliure Montjuïc. Mitjançant un seguit d’històries creuades i amb un ritme marcat per la música otomana, dotze personatges ens mostren la vida en una ciutat que fa de frontissa entre continents i cultures.

Participació oberta del 4 al 12 de juliol del 2017.

Clica a “Participa-hi” i descobreix a l’instant si has guanyat el teu abonament doble per gaudir del Grec Festival. Pots intentar-ho 5 vegades cada dia.