Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Aconsegueix el teu abonament doble per veure “Fidelis Fortibus”, “Troyanas” i Mishima + Joan Miquel Oliver

La 41a edició del Grec Festival de Barcelona omple les nits de juliol amb les propostes contemporànies de teatre, dansa, música i circ més interessants del moment.

Aquest any la temàtica del festival se centra en la Mediterrània i el concepte de viatge, les migracions, el comerç i l’intercanvi. Com destil·len els artistes tot el que hi està passant? Descobreix-ho al Grec 2017!

Sortegem 10 abonaments dobles per veure aquests 3 espectacles:

- “Fidelis Fortibus: 16 de juliol a les 19.30 h a la Plaça de Margarida Xirgu. Un espectacle sobre la lleialtat, fet de somriures i poesia, esquitxant l’humor amb unes gotes de malenconia, i que ret homenatge a la grandesa del circ.

Mishima + Joan Miquel Oliver: 17 de juliol a les 22 h al Teatre Grec. Dos dels projectes més destacats de l’escena musical independent en català comparteixen escenari en una nit excepcional en què interpretaran temes dels seus treballs més recents.

- “Troyanas: 30 de juliol a les 22 h al Teatre Grec. Les dones de Troia, interpretades per un planter d’actrius extraordinàries, pugen a l’escenari per explicar-nos en primera persona els abusos de què van ser objecte per part dels guanyadors de la guerra.  

Participació oberta del 6 al 13 de juliol del 2017.

Clica a “Participa-hi” i comprova al moment si has aconseguit el teu abonament doble. Tens 5 intents cada dia.