Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

El thriller d’èxit de Dolores Redondo, “El Guardián Invisible”, arriba ara als cinemes

La jove policia foral Amaia Salazar (Marta Etura) és l’encarregada d’investigar una sèrie d’assassinats que s’han anat succeint a Navarra en estranyes circumstàncies. La investigació portarà a la protagonista fins a Elizondo, el petit poble d’on ella és originària i del que ha intentant fugir-ne tota la vida. La naturalesa mitològica del cas i la necessitat de trobar l’assassí abans que torni a actuar atraparan a Salazar en una carrera contrarellotge on haurà de fer front als seus fantasmes personals. “El Guardián Invisible” és l’adaptació cinematogràfica de la novel·la homònima de Dolores Redondo i és la primera entrega de l’anomenada “Trilogía de Baztán”, un dels últims grans èxits de la literatura espanyola.

Si vols veure “El Guardián Invisible” abans que ningú, participa al nostre sorteig i guanya una invitació doble per venir a la preestrena de la pel·lícula.

Sortegem 70 invitacions dobles.

Data: 2 de març
Hora: 20 h
Lloc: Cinesa Diagonal Mar

Participació oberta del 22 de febrer a l’1 de març de 2017

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.