Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Vols assistir en exclusiva a la preestrena de Guardianes de la Galaxia Vol. 2?

Un humà, una extraterrestre en busca de la redempció, un guerrer que només pensa en la venjança, un ós rentador mercenari i un arbre que camina i parla (tot i que només sap dir una frase). Aquesta estranya varietat de superherois va triomfar l’estiu de 2014 amb la primera part de “Guardianes de la Galaxia”, l’adaptació del còmic homònim que va captivar la taquilla mundial amb la seva mescla de ciència-ficció, aventura i una banda sonora a ritme de rock-n-roll. Ara ens arriba la segona part, “Guardianes de la Galaxia Vol. 2”, en la qual aquest heterogeni grup d’herois haurà d’enfrontar-se a nous perills mentre intenten mantenir la seva estabilitat com a família i, de pas, salvar la galàxia. .

Si ets dels que va gaudir com un nen amb la primera part de “Guardianes de la Galaxia” no et perdis "Guardianes de la Galaxia Vol. 2”. La pel·lícula arriba als cinemes el 28 d'abril però JoTMBé et porta en exclusiva a la preestrena. Participa en el sorteig i aconsegueix una invitació doble!

Sortegem 75 invitacions dobles.

Data: 27 d’abril de 2017
Hora: 19.30 h
Lloc: Cinesa Diagonal Mar

Participació oberta del 20 al 26 d’abril de 2017.

Informació per als assistents a la preestrena: no es podrà entrar cap telèfon mòbil a la sala durant la projecció de "Guardianes de la Galaxia Vol 2". En cas necessari, els espectadors disposaran d'unes guiexetes especials on podran guardar-hi els mòbils mentre es projecta la pel·lícula. TMB no es fa responsable de les possibles pèrdues o substraccions dels mòbils que hi pugui haver a la sala del cinema. 

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.