Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
5
invitacions

Un sol instrument però desenes de sons i estils diferents al nou Guitar BCN

Amb 28 edicions a les seves espatlles, el Guitar BCN s’ha convertit ja en un dels festivals de música més interessants de Barcelona. Protagonitzat per un sol instrument, aquest festival ha portat any rere any alguns dels millors grups de l’escena nacional, europea i internacional. Barrejant diferents gèneres musicals, des de la música cubana clàssica fins al flamenco o el pop, el Guitar BCN no et deixarà indiferent, i aquest any aposta per artistes com Bigott, Els amics de les arts, The New Raemon o Amaral.

Participa al nostre sorteig i podràs guanyar una invitació doble per assistir a un dels concerts del festival.

Sortegem 14 invitacions dobles.

- Hindi Zahra, 16 de març a les 21 h
Muchachito & La Banda de el Jiro, 25 de març a les 21 h
- Dulce Pontes, 31 de març a les 21.30 h
- Ute Lumper, 7 d’abril a les 21 h
Bigott, 27 d’abril a les 21 h
Els amics de les arts, 6 de maig a les 21 h
Adriana Varela, 11 de maig a les 21 h
Fredi Leis, 11 de maig a les 21 h
Amadou & Mariam, 12 de maig a les 21 h
Animal, 16 de maig a les 21 h
- The New Raemon, 18 de maig a les 21 h
Coque Malla, 19 de maig a les 21.30 h
Abel Pintos, 24 de maig a les 21 h
Amaral, 6 de juliol a les 22 h

Consulta aquí tots els horaris de Guitar BCN

Participació oberta de l’1 al 31 de març de 2017.

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.

I si t'agrada el Guitar Bcn no et perdis l’exposició fotogràfica “Les 1001 nits del Guitar Bcn. El Guitar Bcn baixa al metro”, que es pot veure fins a finals de març al passadís d’enllaç entre la L3 i la L5 de l’estació de metro Diagonal. Pots consultar-ne tota la informació al web de TMB, a The Project i al web de l'Ajuntament de Barcelona.