Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Reflexions femenines sobre la masculinitat a “Homes, la comèdia musical”

Una comèdia fresca i original per a reflexionar sobre la relació entre homes i dones. Què pensen els homes? Per què no saben què volen les dones? I per què resulta tan complicat entendre’ls? Monòlegs àcids basats en situacions quotidianes i números musicals en directe acompanyen aquesta proposta fresca, original i molt divertida en la qual es busca la complicitat del públic. T’ho perdràs?
 
Una comèdia musical desenfadada amb música de Marc Parrot –sis cançons originals creades especialment per aquesta obra-, protagonitzada per cinc actrius excepcionals amb grans dots còmiques: Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent.

Participa al sorteig i guanya una invitació doble per veure “Homes, la comèdia musical”.

Sortegem 20 invitacions dobles.

Data: 16 de març
Hora: 20.30 h
Lloc: Teatre Condal

Participació oberta del 14 de febrer al 12 de març de 2017.

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.