Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

“Il Trovatore” torna al Liceu inspirat en “Els desastres de la guerra” de Goya

“Il Trovatore” de Giuseppe Verdi torna al Liceu amb grans veus i la direcció escènica de Joan Anton Rechi. La proposta, totalment renovada, es basa en els gravats “Els desastres de la guerra” de Francisco Goya.

La producció compta amb un repartiment de luxe encapçalat per grans noms de la lírica internacional com Artur Rucinski, George Petean, Kristin Lewis, Tamara Wilson, Marianne Cornetti, Larisa Kostyuk, Marco Berti i Piero Pretti.

L’òpera narra el drama del trobador Manrico i la seva estimada Leonora. El comte de Luna, que també està enamorat d’ella, va perdre el seu germà petit, raptat per la mare de Manrico, Azucena. El comte la captura i la tortura, i quan Manrico pretén salvar-la, també és capturat. Leonora intercedeix oferint-se al comte com a esposa però s’acaba suïcidant. Aleshores Luna mata a Manrico i Azucena revela que el trobador era el germà petit del comte.

Si vols gaudir d’aquesta gran història de guerra, venjança i mort al Liceu, participa en el sorteig.

Sortegem 45 invitacions dobles.

Data: 18, 20 i 21 de juliol
Hora: 20 h
Lloc: Gran Teatre del Liceu

Participació oberta del 7 al 14 de juliol del 2017.

Clica a “Participa-hi” i sabràs al moment si has guanyat la teva invitació doble. Ho pots intentar 5 vegades cada dia. I si no tens sort, només per ser membre de JoTMBé, pots comprar les teves entrades amb descompte