Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Controlar el temps ja és possible a l’espectacle “iTime” d’en Peyu

Any 2016. L’empresa americana Time Corporation presenta en exclusiva la seva nova aplicació, que permet fer realitat el somni de controlar el temps. En Peyu, humorista per excel·lència (“Jo tinc un amic que...”, “Planeta iNeptú”) és l’escollit per presentar en societat aquesta nova aplicació, i el Teatre Poliorama és l’escenari ideal on fer-ho. Humor i ciència ficció es donen la mà a iTime, l’últim monòleg d’en Peyu que, com si es tractés d’un Steve Jobs català, ens presentarà aquest revolucionari invent destinat a canviar el curs de la història.

Participa al nostre sorteig i podràs guanyar una de les 20 invitacions dobles disponibles per veure iTime al Teatre Poliorama.

Sortegem 20 invitacions dobles.

Data i hora:
- 11 de febrer de 2017 a les 22 h
- 18 de febrer de 2017 a les 22 h

Lloc: Teatre Poliorama

Participació oberta del 26 de gener al 8 de febrer de 2017

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.