Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Sergi López i Jorge Picó tornen a l’escenari per presentar “30/40 Livingstone”

Després de triomfar amb el monòleg “Non Solum”, el tàndem format per Jorge Picó i Sergi López torna a pujar als escenaris per presentar-nos “30/40 Livingstone”, l’obra que van estrenar amb èxit l’any 2011 al Festival Temporada Alta. A 30/40 Livingstone López interpreta a un explorador en permanent cerca del que anomenen “l’animal dels animals”, un espècimen que ningú ha vist i que acaba convertint-se en l’obsessió del protagonista. La trobada entre caçador i presa, però, els canviarà les vides i res tornarà a ser com abans.

Si vols venir a veure una obra plena de moviments, gestos, diàlegs i jugades, participa al nostre sorteig i guanya una invitació doble per 30/40 Livingstone.

Sortegem 25 invitacions dobles.

Data: 12 d’abril de 2017
Hora: 21 h
Lloc: Teatre Poliorama

Participació oberta del 31 de març a l’11 d’abril de 2017

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.