Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

La cerca dels somnis ens portarà a Mart amb “Mars Joan”

Quants cops hem pensat en deixar-ho tot enrere i començar una nova vida? Perseguir els nostres somnis i veure fins on ens poden portar... Això és el pensa en Joan des de fa un temps, i ara se li presenta una oportunitat única que el pot dur allà on l’ésser humà no ha estat mai: Mart. Però aquest viatge, lamentablement, és només d’anada, i anar-hi no només implica canvis en la vida d’en Joan, sinó també de tots aquells que l’envolten.

La comèdia teatral Mars Joan, basada en el projecte real Mars One, torna a Barcelona per explicar-nos, més que un viatge, la voluntat del protagonista de canviar la seva vida.

Participa al nostre sorteig i guanya una invitació doble per veure “Mars Joan” al Teatre Tantarantana. I atenció, 15 dels guanyadors podran assistir a l’estrena de l’obra!

Sortegem 45 invitacions dobles.

Dies: 2, 8, 9, 15, 16 de febrer de 2017  
Hora: 21 h
Lloc: Teatre Tantarantana

Participació oberta de l’1 al 15 de febrer de 2017.

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.