Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

“Mi Lucha”, l’últim monòleg d’Antonia San Juan, torna a Barcelona

Antonia San Juan és un dels noms propis de les arts escèniques espanyoles dels últims anys. Cinema, televisió, teatre... cap mitjà s’ha pogut resistir al carisma de l’actriu canària. Després d'“Otras mujeres” i “Las que faltaban”, on San Juan adquiria el rol protagonista, la popular actriu torna a Barcelona amb “Mi Lucha”, de la qual també n’és directora. Amb textos del guionista Félix Sabroso, del periodista Enrique Gallego i de la pròpia San Juan, “Mi Lucha” vol fer-nos riure al mateix temps que ens ofereix una mirada realista i crítica de la societat on estem immersos.

Participa al sorteig i guanya una de les 20 invitacions dobles per veure “Mi Lucha” a la Sala Barts.

Sortegem 20 invitacions dobles.

Data: 8 de febrer de 2017
Hora: 20.30 h
Lloc: Sala Barts

Participació oberta del 25 de gener al 7 de febrer de 2017.

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.