Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Si t’agrada el soul no et perdis a Myles Sanko: guanya entrades per al concert i coneix-lo en persona

Des de fa uns anys el cantant Myles Sanko s’ha convertit en la referència del soul actual. Alguns el comparen amb James Brown o Ottis Redding, però el cert és que Sanko ofereix quelcom nou i sorprenent a un estil de música que ha anat perdent força al llarg dels anys. A les seves mans, el soul recupera l’estil que el va fer famós, però atorgant-li una energia fresca i vigoritzant que encantarà als seus fans. Ara Sanko ve a Barcelona per presentar el seu últim disc “Just Being Me”, on l’artista, un cop més, ha escrit les lletres, els ritmes i les melodies.

Participa al sorteig i no et perdis a Myles Sanko en directe.

Sortegem 10 invitacions dobles per al concert.I atenció, perquè 3 dels guanyadors podran conèixer l’artista en persona en un Meet&Greet.

Data: 23 de març
Lloc: Sala Apolo
Obertura de portes: 20.30 h
Actuació Eduard Gener: 20.45 h
Myles Sanko: 21.30 h 

Participació oberta del 9 al 21 de març de 2017.

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.