Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Descobreix “La nena dels pardals”, un espectacle poètic i emocionant inspirat en un fet històric

La companyia Teatre al detall, amb la col·laboració del mateix equip artístic de l’Endrapasomnis – Premi al Millor Espectacle Familiar 2014 segons la crítica – estrena nou espectacle per a la família amb l’obra “La nena dels pardals”. Una història sobre el gest valent de la Ming-Li, una nena que procura salvar tots els pardals que pot després que al seu país es decretés exterminar-los perquè es menjaven gran part de les collites.

Amb la música en directe de La Tresca i la Verdesca i les il·lustracions de Noemí Villamuza.

Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, la saviesa innata dels nens i el respecte a cada espècie al seu paper vital dins del cicle de la vida. Una història basada en un conte de la Sara Pennypacker i inspirada en la polèmica decisió que va adoptar el líder de la República Popular de la Xina, Mao Zedong, a la dècada de 1950.

Participa al sorteig i guanya 2 invitacions per gaudir de l’obra!

Sortegem 30 invitacions dobles.

Data i hora:
- 4 de març a les 17.30 h
- 5 de març a les 12 h
- 11 de març a les 17.30 h
- 12 de març a les 12 h
Lloc: SAT! Sant Andreu Teatre!

Participació oberta del 28 de febrer al 9 de març del 2017.

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.