Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
11
invitacions

Dubta, riu i sorprèn-te al viatge existencial de Non Solum, la cèlebre obra de teatre de Sergi López

Era l’any 2005 quan l’actor Sergi López, conegut per pel·lícules com Harry, un amigo que os quiere (Dominik Moll, 2000), presentava la inclassificable Non Solum, un monòleg escrit a quatre mans amb l’autor teatral Jorge Picó. Tot i que la classifiquem com a monòleg, el mateix Sergi López, únic actor sobre l’escenari, s’ha negat sempre a parlar-ne d’ella en aquest sentit. López afirma que la improvisació n’és un element clau però que l’ús de diferents personatges, tots ells interpretats per ell mateix, impossibilita definir-la com a monòleg. A Non Solum abunden els moment surrealistes, carregats d’imaginació i que tracten temes tan diferents com la mort, les relacions sexuals o la política del país, i l’èxit de la proposta ha fet que hagi estat representada en més de 280 ocasions. 

Si vols sorprendre’t amb una comèdia insòlita, participa al nostre sorteig i guanya una invitació doble per “Non Solum”.

Sortegem 25 invitacions dobles.

Data: 29 de març de 2017
Hora: 21 h
Lloc: Teatre Poliorama

Participació oberta del 16 al 28 de març de 2017

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.