Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

El destí de la humanitat està en perill a Órbita 9

Helena (Claro Lago) està participant des del seu naixement en una missió de supervivència clau pel futur de la humanitat. Aïllada durant tota la seva vida en una estació espacial, es prepara per entrar en contacte per primera vegada amb un altre ésser humà, Álex (Álex González), un enginyer robòtic que canviarà totalment la vida de la jove protagonista i posarà en risc la missió d’aquesta i el futur de la humanitat. 

Órbita 9” es la primera pel·lícula del seu director, Hatem Khraiche, i en paraules d’aquest ens trobem davant d’un “trepidant thriller romàntic (...) que es desenvolupa en el context d’un experiment científic a escala planetària”.

Participa al sorteig de JoTMBé i guanya una invitació doble per assistir a la preestrena d’“Órbita 9”.

Sortegem 35 invitacions dobles.

Data: 6 d’abril de 2017
Hora: 20.30 h
Lloc: Cinemes Filmax Gran Via

Participació oberta del 23 de març al 5 d’abril de 2017

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.