Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Viu la festa de l’orgull gai, a Pride Barcelona

Ja és aquí la principal celebració de l’orgull gai del Mediterrani. Pride Barcelona celebra la seva 10a edició coincidint amb el 40è aniversari de la primera manifestació LGTBI a l’estat espanyol, que va tenir lloc a Barcelona. Els actes s’allagaran fins al 9 de juliol.

Aquest any el tema central gira entorn a la LGTBIfòbia en l’àmbit esportiu. I el dimecres 5 de juliol el debat social baixa al metro, amb la conferència principal de l’esdeveniment sota el lema “Xiula falta a la LGTBIfòfia”. Serà a les 18 h al vestíbul de l’estació d’Universitat (L2).

El punt àlgid de Pride Barcelona serà el dissabte 8 de juliol amb la celebració de la manifestació, que recorrerà el Paral·lel, des de plaça Espanya fins al Moll de la Fusta, on es llegirà el manifest.

Vols viure la festa de l’orgull gai des de dins? Participa en el sorteig!

Sortegem 10 invitacions dobles VIP per a la Festa Pride, amb les quals podràs accedir a les zones reservades.
- Data: 7 i 8 de juliol
- Lloc: Moll de la Fusta

I a més, sortegem 3 passis dobles per desfilar amb la carrossa de l’organització del Pride a la manifestació.
- Data: 8 de juliol
- Hora: 16.30 h
- Lloc: de plaça Espanya al Moll de la Fusta

Participació oberta del 3 al 6 de juliol del 2017.

Clica a “Participa-hi” i descobreix a l’instant si has tingut sort. Pots participar fins a 5 cops cada dia.