Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

La decadència de la burgesia arriba amb “Quartett” al Liceu

Excentricitat, innovació, adaptació, ritme, evolució i transgressió. Amb aquestes paraules es defineixen La Fura dels Baus, la companyia catalana famosa per les seves imaginatives creacions. Ara La Fura torna a Barcelona per presentar Quartett, l’òpera contemporània de Luca Francesconi, revisió de “Les amistats perilloses” (Pierre Choderlos de Laclos, 1782) i que parla sobre la decadència de les classes altes i el constant egoisme en el que es troben immerses. Amb un escenari en forma de caixa suspesa sobre l’escenari i només dos actors, “Quartett” és, en paraules dels seus creadors, una òpera violenta, dura i sense pietat que critica com la societat occidental viu d’esquenes a la realitat.

Participa al nostre sorteig i podràs guanyar una de les 25 invitacions dobles per veure “Quartet” al Liceu.

Sortegem 25 invitacions dobles.

Data i hora:

- 22 i 27 de febrer de 2017 a les 20 h
- 26 de febrer de 2017 a les 18 h
- 2 i 3 de març de 2017 a les 20 h

Lloc: Gran Teatre del Liceu

Participació oberta del 10 al 21 de febrer de 2017.

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.