Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

El terror torna als cinemes amb “Rings”

L’any 1998 s’estrenava als cinemes de Japó “Ringu”, una pel·lícula de terror, adaptació de la novel·la homònima, que va convertir-se ràpidament en un èxit aclaparador. Amb una atmosfera opressiva, “Ringu” explicava la misteriosa història d’una cinta maleïda que causava la mort d’aquell qui la mirés en un termini de 7 dies. 4 anys després de l’estrena de la pel·lícula, arribava als Estats Units “The Ring”, el remake nord-americà, que també va gaudir d’un relatiu èxit i fins i tot va tenir una seqüela al cap de tres anys. Ara, més d’una dècada després, arriba a les nostres pantalles “Rings”, la tercera part d’aquesta saga, dirigida en aquesta ocasió per l’espanyol F. Javier Gutiérrez. El terror més sobrenatural torna en forma de cinta de vídeo, i només tenim 7 dies per salvar-nos...

Si vols passar una bona estona de por, participa al nostre sorteig i guanya una invitació doble per la preestrena de “Rings” el 9 de febrer, un dia abans de l’estrena oficial.

Sortegem 120 invitacions dobles.

Data: 9 de febrer de 2017
Hora: 20 h
Lloc: Cinesa Diagonal Mar

Participació oberta del 31 de gener al 8 de febrer de 2017.

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.