Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Amor, aventures i revolució a “Scaramouche”, l’últim musical de Dagoll Dagom

“Antaviana”, “Mar i Cel”, “Cop de rock”, “Oh! Europa”, “La memòria dels cargols”... El teatre i la televisió catalans han estat testimonis de l'evolució d’un dels grans grups teatrals del país, Dagoll Dagom. L’any passat, i després del gran èxit de “Mar i Cel”, la companyia teatral presentava una de les seves produccions més ambicioses, Scaramouche, una història ambientada en la França del segle XVIII, als inicis de la Revolució Francesa. Com no podia ser d'una altra manera, “Scaramouche” és una obra musical amb un gran component còmic, plena d’aventures, romanços i diversió.

Participa al nostre sorteig i guanya una invitació doble per veure l’obra abans que acabi la temporada, són les últimes setmanes! I no et perdis el flashmob promocional que es va fer al metro de Barcelona i que va sorprendre a grans i a petits.

Sortegem 20 invitacions dobles.

Data i hora:

- 4 de març de 2017 a les 21.30 h
- 5 de març de 2017 a les 18 h

Lloc: Teatre Victòria

Participació oberta del 9 al 22 de febrer de 2017.

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.