Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Avantatges

Entrades

Vols un pla per gaudir en companyia? Participa en els sorteigs d’invitacions dobles per a tota mena d’espectacles i vés pensant amb qui anar-hi!

Queden
0
invitacions

Dues bandes musicals de llegenda es miren cara a cara al Tribute Show

La dècada dels 60 va destacar per moltíssimes coses, i una d’elles va ser el sorgiment al Regne Unit de dues de les bandes de rock més importants de la història, a saber: els Beatles a Liverpool, i els Rolling Stones a Londres. Uns es van dissoldre al cap de pocs anys mentre que els altres encara segueixen junts i actuant avui en dia, però ara arriba Tribute Show, un espectacle que vol retre homenatge a aquests dos grups en un esdeveniment únic. Les bandes tribut “Not The Rolling Stones” i “The Love Beatles” oferiran al Poble Espanyol un concert en homenatge als dos grups, en el que celebraran els anys daurats de la seva música amb un repàs a les seves millors cançons.

Si ets fan d’un o dels altres (o dels dos), i no et vols perdre aquest concert, participa al nostre sorteig i guanya una invitació doble per assistir-hi.  

Sortegem 50 invitacions dobles.

Data: 9 de juny de 2017
Hora: 19 h
Lloc: Poble Espanyol

Participació oberta del 23 de maig al 7 de juny de 2017

Clica a “Participa-hi” i podràs comprovar al moment si has guanyat una invitació doble. Disposes de fins a 5 intents cada dia.