Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Informació del servei

Coneix les eines digitals per tenir sempre a mà el que necessites saber sobre la xarxa de

transport públic i l’estat del servei. Amb TMB Digital, la informació viatja amb tu.

Servei Alertes bus i metro Barcelona JoTMBé  - TMB
Al web

TMB Alertes

Indica les línies de metro i de bus que utilitzes habitualment i rebràs un avís per correu electrònic si hi ha alteracions planificades del servei.

Crea les teves alertes
TMB.cat -  JoTMBé
Al web

TMB.cat

Amb una secció dedicada a l’estat del servei de metro i bus. També podem trobar-hi enllaços a webs específics com ara el del Telefèric de Montjuïc, el del Vull anar, etc.

Entra-hi
TMB.cat al mòbil o tablet - JoTMBé
Al mòbil o tablet

TMB.cat/mobile

Consulta fàcilment tota la informació que cal per moure’s: temps d’espera a les parades, plànols, planificador de rutes, localitzadors de transports, etc.

Entra-hi
App consulta bus i metro Barcelona TMB - JoTMBé
Al mòbil o tablet

TMB App

Aplicació gratuïta amb moltes possibilitats de personalització a través del teu perfil JoTMBé: línies habituals de metro i bus, alertes del servei, planificació del viatge i atenció al client.

Descarrega-te-la! Descarrega-te-la!
Twitter informació bus i metro Barcelona - TMB
Xarxes socials

@TMBinfo

Tota la informació de l’estat del servei al moment i resolució de dubtes sobre el metro i el bus de Barcelona i la resta de transports públics que gestiona TMB. Dies feiners de dilluns a divendres, de 7 a 20 h.

Segueix-nos