Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Més JoTMBé

Medi ambient i sostenibilitat

Ens agrada la nostra ciutat i per això en tenim cura i, igual que fem amb les coses que més ens estimem, vetllem per al seu futur.

Fer servir el servei de transport públic de Barcelona contribueix a la sostenibilitat de la ciutat.

Perquè, entre tots, reduïm el consum d’energia i la contaminació de l’aire. Alhora, TMB promou un servei de qualitat que respecta l’entorn.

Segueix aquest enllaç per conèixer la (Obre la pàgina en una finestra nova) política de qualitat i medi ambient de TMB.
JoTMBé estimo Barcelona.

Quan tries el transport públic per moure’t per Barcelona, tots respirem un aire més net. Tens una cosa en comú amb els passatgers que van al teu costat: que aposteu cada dia perquè la nostra ciutat sigui més sostenible.

Les gotes que, en caure, dibuixen cercles en els bassals, TMB les aprofita i fa un ús més sostenible de l’aigua.

Pots gaudir més de les teves passejades per Barcelona, ja que viatjant amb transport públic minimitzes la contaminació acústica.

Els teus trajectes amb bus i metro et fan especial, ja que fent servir el transport col•lectiu cuides la teva ciutat i la de tots.

Tenir cura dels petits detalls fa que cada dia sigui especial. Per això, TMB els cuida perquè cada dia siguem més respectuosos amb el nostre entorn.