Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Més JoTMBé

Anima’t

JoTMBé ens apropa la cultura, l’esport, la solidaritat i tot el que passa al voltant de Barcelona.

Aquí pots conèixer el que hem compartit fins ara.

2014

90 aniversari metro de Barcelona - TMB

Un àlbum col·laboratiu pels 90 anys del metro

El 1924 es van inaugurar les primeres línies del metro de Barcelona. I quin regal d’aniversari podia ser millor que un àlbum col·laboratiu de records i experiències compartides? Així, entre tots, vam reconstruir la història comuna del nostre metro.

2014

Tercer aniversari JoTMBé - TMB

3 anys d’experiències compartides amb JoTMBé

Més de 23.000 persones van participar en aquesta celebració. Els més afortunats van aconseguir un dels abonaments de transport públic que sortejàvem: 150 de trimestrals, 150 de semestrals i 60 d’anuals. També van tenir premi les 5 persones que van sumar més amics a aquesta comunitat d’usuaris de metro i bus de la nostra ciutat. Fem molts anys més tots plegats!

2014

Concurs curts Subtravelling 2014 TMB - JoTMBé

Històries curtes i més curtes

Subtravelling, V Festival Internacional de Curtmetratges al Metro, ens va captivar amb històries de tota mena en dues categories: Roda a TMB i Microcurts. Els usuaris hi vam poder participar rodant la nostra història al metro en versió Curts S (3 minuts) o Curts XS (a través de Vine i Instagram), a més de votar el millor microcurt. No t’ho perdis! Visita el lloc web i descobriràs una infinitat d’històries!

2014

Promoció Butxaca 2014 TMB - JoTMBé

Una butxaca 100 % Made in Barcelona

Tant se val si era de cotó o de polièster, la nostra butxaca es va poder convertir en 100 % Made in Barcelona amb un dels 200 abonaments trimestrals de transport públic per recórrer la nostra ciutat en metro o en bus de manera il·limitada. A més, els 5 usuaris que van sumar més amics a la comunitat JoTMBé, es van endur un abonament trimestral directament! 20.000 participants van convertir aquest sorteig en tot un èxit.

2014

Concurs Relats Curts Sant Jordi 2014 TMB-JoTMBé

Ens continuen captivant els relats curts

El 8è Concurs de Relats Curts Online de TMB ens va tornar a meravellar amb tota mena d’històries en les seves categories Relat Lliure, Sant Jordi Tweet i InstaRelat. L’edició del 2014 també va comptar amb una categoria especial pel 90è aniversari del metro de Barcelona, Va passar a TMB, amb un relat guanyador que va obtenir com a premi la realització del curt per participar en la V edició de Subtravelling. Encara pots veure els més de 2.000 relats que hi van participar!

2013

Acció solidaria gent gran TMB - JoTMBé

Mou-te per la gent gran

Com cada any, els treballadors de TMB trien una causa solidària i ens proposen que ens hi sumem. El 2013 va tocar la tercera edat i vam comptar amb la col·laboració de figures de renom com Peret, Núria Feliu i Montserrat Carulla, que es van mobilitzar per sensibilitzar-nos sobre la situació de les persones grans.

2013

Segon aniversari JoTMBé - TMB

Celebrem 2 anys d’avantatges JoTMBé

En el nostre segon aniversari vam canviar la pinyata, les espelmes i els globus per 365 abonaments de transport de metro i bus. Així, la nostra comunitat creix en usuaris i en avantatges per a tothom!

2013

Concurs curts Subtravelling 2013 TMB - JoTMBé

Les petites grans històries de Subtravelling

La imaginació no va tenir límits en el IV Festival Internacional de Curtmetratges al Metro, tant pel que fa a les històries rodades al metro, que van participar en la categoria Roda a TMB, com pel que fa a la fantàstica mostra de microcurts internacionals.

2013

El 2013 l’estiu no va acabar el setembre

Amb el sorteig de 200 abonaments il·limitats per viatjar en metro i bus, les nostres butxaques van poder continuar de vacances. La participació va ser tot un èxit, amb més de 30.000 usuaris disposats a emportar-se un abonament.

2013

Hola BCN!, una targeta encantada de portar-te a tot arreu

La nova targeta de viatges il·limitats ens permet moure’ns en bus i en metro per tota la ciutat durant 2, 3, 4 o 5 dies. Per presentar-se en societat, Hola BCN! ens va donar la possibilitat de guanyar un viatge d’anada i tornada perquè algú ens visités a Barcelona.

2013

2.000 persones van deixar volar la imaginació al concurs Relats Curts

La 7a edició del concurs va ser un gran èxit perquè cada any més persones deixen volar la seva imaginació i guanyen grans premis. A més, aquesta edició va comptar amb noves categories per inspirar tota mena de relats: InstaRelat, Salvador Espriu i Sant Jordi Tweet. Les imatges, els poemes i els tuits van conviure a la perfecció amb la categoria reina, Relat Lliure.

2012

Primer aniversari JoTMBé - TMB

Vam celebrar amb tu el primer aniversari JoTMBé

Per fer-ho, vam sortejar 100 abonaments anuals, 100 de semestrals i 165 de trimestrals perquè et poguessis moure per Barcelona en metro o bus tantes vegades com volguessis.

2012

Acció solidaria pobresa infantil  TMB - JoTMBé

Mou-te contra la fam i la pobresa

Conjuntament amb TMB i Caprabo, entre tots vam fer possible que milers d’infants de Barcelona poguessin accedir a una alimentació completa per Nadal. Amb un petit gest, milers de criatures van poder gaudir d’un esmorzar, un esmorzar de mig matí, un dinar, un berenar i un sopar nutritius.

2012

Promoció Butxaca 2012 TMB - JoTMBé

Posa’t Barcelona a la butxaca!

El mòbil, les claus i la cartera són algunes de les coses que sempre portem al damunt en sortir de casa. Amb JoTMBé va ser possible portar-hi, a més a més, un abonament per viatjar per Barcelona en metro o bus de manera il·limitada durant 6 mesos.

2012

Jocs Olímpics Londres 2012 TMB - JoTMBé

Vam anar als Jocs Olímpics de Londres!

Des del 92 la flama olímpica no passa per Barcelona, però amb JoTMBé vam tenir l’oportunitat de tornar a viure unes olimpíades en directe amb el sorteig de 5 viatges per a dues persones. Preparats, llestos, Londres!

2012

Concurs Relats Curts Sant Jordi 2012 TMB-JoTMBé

6a edició del Concurs de Relats Curts de TMB Online

Cada any, amb l’arribada de Sant Jordi, ens enamorem més de la literatura. Per això, tant si ens agrada escriure la nostra pròpia història, com si preferim llegir, tots podem trobar un espai per gaudir d’aquest concurs.

2011

Acció solidaria contra el cancer TMB - JoTMBé

Per nadal ens movem contra el càncer infantil

A TMB volem que tothom pugui gaudir d’aquest Nadal i dels venidors. Per això demanem la teva ajuda per omplir de postals i color aquest Nadal i contribuir d’aquesta manera a que molts nens continuïn gaudint-ne durant molts anys. TMB es mou perquè tothom segueixi celebrant el Nadal.

2011

10 anys de músics al metro de Barcelona TMB - JoTMBé

X Edició de Músics al Metro

La música ens acompanya allà on anem, i a TMB la tens més a prop que mai. El Músics al Metro fa 10 anys, i volem celebrar-ho portant-te la millor música però convertint-te en part de l’espectacle. Perquè ara, la teva energia serà la que donarà llum i so al festival. Com? Amb el Música Zero, un escenari autònom que treu l’energia de les teves pedalades. T’ho perdràs?

2011

Concurs curts Subtravelling 2011 TMB - JoTMBé

III Edició Subtravelling Festival

Les millors històries són les que, sovint, són més curtes. En la III edició del Subtravelling Festival, el festival internacional de curtmetratges al metro, tornem a demostrar-ho. En cada curt hi ha molt per veure, així que mantingues els ulls oberts i no et perdis cap detall. Puntua els millors vídeos, roda el teu propi curt amb el teu mòbil, participa i guanya premis de pel•lícula!

2011

Festes de la Mercè 2011 TMB - JoTMBé

La Mercè

Pels concerts, pels amics que es troben pel carrer o pels amors que duren un petó. Hi ha persones que pensen tant, però tant a La Mercè, que es tornen capgrossos! com els guanyadors de la Mercè 2011. Coneix-los!

2011

Primavera cultural 2011 TMB - JoTMBé

Primavera Cultural

Com cada any, rebem la primavera amb un ventall cultural ple d'excuses per despertar-te de la llarga letargia hivernal. I hem pensat, qui millor que Mariscal per omplir aquesta campanya de color i alegria? Mira com han estat aquests mesos plens de dansa, música i molt més.

2011

Concurs Relats Curts Sant Jordi 2011 TMB-JoTMBé

Concurs de relats curts online 5ª edició

La 5a edició de Relats Curts va ser tot un èxit, amb més de tres mil històries rebudes de totes les categories. A més, aquest any, com a novetat, vam introduir la categoria Dadaista i la possibilitat de participar a través de Facebook. Si en aquesta edició no has pogut participar, no t'ho perdis l'any vinent!

2010

Promoció Nadal 2010 TMB - JoTMBé

Nadal

Perquè anessis afinant la veu, vam muntar la Christmas Box al bescanviador de Universitat, un espai on cantar els grans èxits de les nadales 2010 i poder guanyar una Xbox. 

2010

8 anys de músics al metro de Barcelona TMB - JoTMBé

Músics al Metro

Els músics del metro ens regalen el seu ritme i la seva alegria cada dia. Però vam pensar que no era suficient, i com cada any, vam decidir pujar-los a un escenari durant tres dies seguits perquè ens delectessin amb la seva música.