Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Més JoTMBé

TMB Notícies

Per als qui ens movem cada dia amb bus o amb metro, TMB Notícies és el web on podem estar al dia de les novetats, els projectes i les vivències al voltant del transport públic de Barcelona i la seva àrea metropolitana, sense perdre de vista el que passa arreu del món.

Hi podem trobar l’última hora de TMB, així com informació d’interès del nostre entorn, d’una manera amena i visual.
Subscriu-te al newsletter per rebre tota la informació directament al teu correu electrònic.

19/09/2017

(Obre la pàgina en una finestra nova)El sistema de videoinformació MouTV s'actualitza i es fa més interactiu

Autor: 
Marta Espinosa

El sistema de videoinformació MouTV s'actualitza i es fa més interactiu

Un nou disseny més amable, dinàmic i modern vol potenciar el vincle del canal amb els usuaris i les xarxes socials. Des d'avui ja es veu en les 2.500 pantalles. 

Aquest matí, els usuaris del metro i dels autobusos s’han trobat amb una sorpresa quan han alçat la vista cap a les pantalles que acompanyen els seus trajectes diaris en metro i en bus.

Després de sis anys de trajectòria, el MouTV ha estrenat avui, 19 de setembre, una nova imatge pel que fa als continguts d’actualitat: un disseny més modern, més atractiu i dinàmic, en coherència amb les noves tendències audiovisuals adaptades al format i a les característiques pròpies del canal, li donen un aire més atractiu i juvenil.

Les notícies abandonen el format estàtic i lineal i ara són més flexibles (diferents durades, diverses presentacions de format…), amb el predomini de la imatge per sobre del text, dels colors vius i l’ús d’un llenguatge més directe i concís. 

Connexió directa amb les xarxes socials

El MouTV ha volgut sumar-se al món digital i estrena una secció, ‘És viral’, on es fa ressò de vídeos que triomfen a les xarxes. Posteriorment els perfils corporatius de TMB a Facebook i Twitter també compartiran alguns vídeos del canal. Un exemple d'aquesta sinergia és la informació en format clip de la qualitat de l’aire de Barcelona que difonen cada matí el perfil @TMB_Barcelona i els monitors de MouTV. En aquesta línia, l’objectiu és afavorir una interacció més gran i la participació ciutadana a través de les xarxes socials.

Entre les seccions que estan d’estrena trobem ‘La imatge del dia’, ‘La dada’, ‘Què i on’ i la renovada versió de les agendes culturals, que ara incorporen també la informació de com arribar-hi amb transport públic. Es mantenen les informacions de caire cultural, de tendències, d'actualitat econòmica, del món...

El MouTV, el sistema de videodifusió de TMB substitut de l’antic Canal Metro, es va estrenar el setembre de 2011 amb el clar objectiu de millorar la qualitat del servei i la satisfacció del client, oferint informació d’interès per a l’usuari, tant de l’estat dels serveis de TMB com de l’actualitat. Actualment compta amb més de 2.500 punts d’emissió a les xarxes de metro i bus.

Darrera modificació: 
dimarts, 19 setembre, 2017 - 17:20
Tema: 
19/09/2017

(Obre la pàgina en una finestra nova)Les xarxes de transport de TMB s'adapten a les Festes de la Mercè 2017

Autor: 
Premsa TMB

Les xarxes de transport de TMB s'adapten a les Festes de la Mercè 2017

Subtítol: 
El metro donarà servei ininterromput del divendres 22 al dilluns 25 de setembre i funcionarà 91 hores seguides

Amb motiu de les Festes de la Mercè 2017, que tindran lloc del 22 al 25 de setembre, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús dels transports públics en els desplaçaments als llocs on es duran a terme les activitats programades. Per això, TMB aporta tota la seva infraestructura de transport, i reforça i adapta els horaris de les línies de metro i autobús que donen servei als principals escenaris de la festa.

Metro: tres nits de servei sense interrupció

A causa de les nombroses activitats programades al carrer que poden afectar el trànsit de superfície, TMB recomana especialment l’ús del metro per desplaçar-se fins als diferents emplaçaments de la festa. En aquest sentit, el metro funcionarà sense interrupció les nits del divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 de setembre, per afavorir la mobilitat en transport públic i poder desplaçar-se també durant les nits sense necessitat de vehicle privat. Així, de divendres a dilluns el metro oferirà 91 hores de servei continuat: els trens circularan des de les 5 de la matinada de divendres, 22 de setembre, fins a les 12 de la nit del dilluns 25 (festiu local a Barcelona).

Igualment es reforçarà la seguretat, la neteja i el servei habitual de metro amb més atenció al públic durant determinades hores del dia en aquelles línies i estacions de la xarxa que, en funció dels actes programats en els diferents escenaris de la ciutat, tinguin una més gran afluència d’usuaris.

Reforços a Montjuïc i per al Piromusical

Amb motiu de les activitats programades al Castell de Montjuïc, s’ha previst un reforç especial del servei d’autobusos que cobreix la muntanya els dies 23, 24 i 25, que consistirà a incrementar el nombre de vehicles articulats per oferir un interval de pas d’uns cinc minuts a la línia 150 (Pl. Espanya  - Castell de Montjuïc), entre les 10.30 i les 22 hores.

Per al Piromusical, una de les cites més multitudinàries de les festes, que tindrà lloc dilluns, 25 de setembre (a les 22 hores), a l’avinguda Maria Cristina, TMB reforçarà les línies 1 i 3 de metro (estació d’Espanya) i aplicarà les mesures necessàries per mantenir el servei previst a les línies d’autobusos que travessen la plaça d’Espanya. Dilluns el metro funcionarà fins a la mitjanit, pel fet de ser festa local a Barcelona i vigília de dia laborable.

A més, una vintena de línies de bus es reforçaran amb cotxes addicionals els dies 23, 24 i 25 de setembre, amb motiu dels diversos actes programats. Per als concerts que tindran lloc els dies 23 i 24 a la platja del Bogatell es recomana utilitzar la línia 4 de metro (la xarxa funcionarà amb servei ininterromput aquests dies) i les línies regulars de bus H14, H16, 7, 26 i 36. També ampliaran capacitat les línies que donen servei al passeig Marítim els vespres dels dies 23 i 24, amb motiu de l’exhibició pirotècnica.

Amb motiu de les festes i de manera extraordinària, el pròxim cap de setmana TMB facilitarà informació actualitzada de l’estat del servei a través del perfil de Twitter @TMBinfo, que el dia 24 estarà actiu i monitoritzat de les 10.00 a 15.00 hores i dilluns 25 des de les 11 del matí fins a la mitjanit.

Per a més informació sobre els transports públics per accedir als diferents escenaris de les Festes de la Mercè 2017, es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació: 
19.09.2017
Tema: 
Send to Coorporative: 
Send to GenTMB: 
19/09/2017

(Obre la pàgina en una finestra nova)Fotografies de maquetes de busos i altres transports, a l’Instagram d’@autobuserobcn

Autor: 
Redacció

Fotografies de maquetes de busos i altres transports, a l’Instagram d’@autobuserobcn

 

Los tres juntos

Una publicación compartida de Autobusero BCN (@autobuserobcn) el

Per als amants dels transports públics, un mòbil és tot el que es necessita per fer una col·lecció d'imatges d'autobusos o de metros i compartir-la amb la resta d'usuaris. És el cas d'@autobuserobcn i les seves fotografies a l'Instagram.

Les instantànies recullen diferents models d'autobusos: estàndards, biarticulats, elèctrics, busos de barri, en diferents moments del dia o de nit, en moviment o aturats i en diversos espais de la Ciutat Comtal.

 

TMB 3513 #busbcn

Una publicación compartida por Autobusero BCN (@autobuserobcn) el

A la col·lecció també hi ha fotografies i vídeos del metro, realitzats a mà alçada, amb una breu descripció que pot incloure el model de tren i l'estació.

Criden l'atenció les curioses fotografies de petites maquetes d'autobusos fetes sobre mobiliari domèstic...

Darrera modificació: 
dimarts, 19 setembre, 2017 - 08:21
Tema: