Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Més JoTMBé

TMB Notícies

Per als qui ens movem cada dia amb bus o amb metro, TMB Notícies és el web on podem estar al dia de les novetats, els projectes i les vivències al voltant del transport públic de Barcelona i la seva àrea metropolitana, sense perdre de vista el que passa arreu del món.

Hi podem trobar l’última hora de TMB, així com informació d’interès del nostre entorn, d’una manera amena i visual.
Subscriu-te al newsletter per rebre tota la informació directament al teu correu electrònic.

27/03/2017

(Obre la pàgina en una finestra nova)Els abonaments de transport públic de Barcelona es fan més pràctics

Autor: 
Premsa TMB

Els abonaments de transport públic de Barcelona es fan més pràctics

Subtítol: 
Les targetes Hola BCN! de 2, 3, 4 i 5 dies tindran en compte l'hora de la primera validació

Aquest mes de març els abonaments de la marca Hola BCN! per viatjar en transport públic a Barcelona s’han actualitzat i han canviat el seu funcionament. Ara les targetes creades per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) són més pràctiques, ja que són vàlides per hores i no per dies. Els títols s’adapten així a la realitat d’ús dels usuaris, turistes i visitants, que utilitzen aquest tipus d’abonament per visitar la ciutat de Barcelona i que no fan el primer viatge a primera hora del matí.

Amb aquesta actualització, els títols Hola BCN! tenen en compte l’hora de la primera validació i permeten que l’usuari es pugui desplaçar per la ciutat i l’àrea metropolitana en el transport públic regular, sense límit de viatges durant 2 dies (48 hores), 3 dies (72 hores), 4 dies (96 hores) o 5 dies (120 hores) consecutius segons la modalitat d’abonament adquirit.

Els títols de la marca Hola BCN! ara funcionen per hores / Imatge: TMB
Els títols de la marca Hola BCN! ara funcionen per hores / Imatge: TMB

Les targetes Hola BCN! permeten viatges il·limitats a les xarxes de metro i bus de TMB, el Funicular de Montjuïc, les línies urbanes d’FGC (L6, L7 i L12), les línies de Rodalies dins la zona tarifària 1 i les dues xarxes tramviàries, el Trambaix i el Trambesòs. També inclouen el desplaçament d’anada i tornada amb metro des de l’aeroport (T1 i T2) fins al centre de Barcelona.

La marca Hola BCN!, va ser creada per TMB el 2013 per als abonaments destinats a turistes i visitants, que es poden adquirir a les màquines distribuïdores de la xarxa de metro, als Punts TMB d’informació i atenció, al web de TMB i al web de Barcelona Smart Moving.

Darrera modificació: 
27.03.2017
Tema: 
Send to Coorporative: 
Send to GenTMB: 
27/03/2017

(Obre la pàgina en una finestra nova)Viatja amb Karma: un petit estímul per respectar el mobiliari dels transports

Autor: 
Redacció

Viatja amb Karma: un petit estímul per respectar el mobiliari dels transports

Bon viatge i bon Karma!

Title Text: 
Bon viatge i bon Karma!

Les conductes negatives de respecte i convivència a les xarxes de metro i autobusos es poden transformar en positives i generar bon karma als usuaris.  

Un exemple és aquest vídeo de la campanya de TMB.  Una passatgera té els peus en el seient del davant com si estigués en una gandula. Karma s'adona d'aquesta conducta reprovable i, ràpidament, idea un enginyós i divertit pla per rectificar-la. Fa servir unes pinzellades per tenir l'ajuda d'una palmera i d'uns cocos... però si vols saber com Karma aconsegueix amb aquests elements que la usuària tregui els peus del seient, l'hauràs de veure tu mateix.

Darrera modificació: 
dilluns, 27 març, 2017 - 08:48
Tema: 
24/03/2017

(Obre la pàgina en una finestra nova)Línies d’autobusos afectades per la Volta Ciclista a Catalunya 2017

Autor: 
Premsa TMB

Línies d’autobusos afectades per la Volta Ciclista a Catalunya 2017

Subtítol: 
TMB recomana recorreguts alternatius o destinar més temps del previst per fer els desplaçaments, diumenge al matí

Amb motiu de la disputa de la setena i última etapa de la 97a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, diumenge 26 de març, al matí, entre l’Hospitalet de Llobregat i la muntanya de Montjuïc de Barcelona, diverses línies de bus veuran modificat o limitat el recorregut a mesura que avanci la cursa, entre les 10.00 i les 14.30 hores, pel Prat, l’Hospitalet, la Gran Via, la plaça Espanya i Montjuïc.

La darrera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2017 sortirà de l’Hospitalet a les 11.00 hores en direcció Esplugues i Sant Just Desvern i transcorrerà per altres municipis per acabar retornant al Prat de Llobregat, l’Hospitalet i Barcelona, a través de la Gran Via, fins a Montjuïc, on es farà un circuit de vuit voltes fins a la finalització de l’etapa.

Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana recorreguts alternatius o bé destinar més temps del previst per fer els desplaçaments durant aquestes hores i a l’entorn dels llocs per on transcorrerà la cursa. En total, 21 línies de bus de TMB estaran afectades pel pas de la Volta: D20, H8, H10, H12, H16, V7, 13, 37, 46, 50, 54, 57, 63, 65, 67, 68, 78, 79, 109, 150 i 157.

Per a més informació es pot consultar l'avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB i el web de l’organització de la Volta Ciclista a Catalunya, on es descriu el recorregut detallat i l’horari estimat de pas dels participants a la cursa per cada punt.

Recorregut de l'última etapa de la Volta Ciclista a Catalunya al seu pas per Barcelona / Imatge: TMB
Recorregut de l'última etapa de la Volta Ciclista a Catalunya al seu pas per Barcelona / Imatge: TMB

Darrera modificació: 
27.03.2017
Tema: 
Send to Coorporative: 
Send to GenTMB: