Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

JoTMBé vull opinar

Fes-te del grup d’opinants

Aquí pots apuntar-te a opinar sobre el servei de metro i de bus per identificar àrees de millora.

Si contestes les enquestes, formaràs part del grup d’opinants i obtindràs premis directes, participaràs en sortejos d’abonaments de transport públic i aconseguiràs millores que et beneficiaran a tu i a la nostra ciutat. T’hi apuntes?

JoTMBé vull opinar TMB

Fes-te del grup d’opinants

Introducció

L’opinió dels usuaris del transport públic és indispensable per identificar àrees de millora del servei de metro i de bus de la nostra ciutat. Per això, estem convidats a formar part del grup d’opinants per dir-hi la nostra i aconseguir un servei de transport públic millor per a tothom.

Com funciona?

Periòdicament, s’obren convocatòries perquè t’apuntis al grup d’opinants sobre el servei de metro i de bus de Barcelona. Un cop t’hi hagis apuntat, l’únic que has de fer és estar atent al teu correu electrònic perquè rebràs un avís per omplir l’enquesta. Cada vegada que hi participes, acumules punts que et donen més possibilitats de guanyar premis.

Quins avantatges obtinc a canvi?

  • Si ets una de les 250 primeres persones que contesten l’enquesta, t’enduràs premis directes.
  • A més a més, en acabar cada enquesta participaràs en el sorteig de 10 abonaments mensuals de transport públic i d’1 abonament anual.
  • Si contestes una enquesta i ja hi has participat anteriorment, aconseguiràs una participació extra per cada enquesta anterior que hagis contestat.
  • Aportant la teva opinió, ajudaràs a millorar el servei de metro i bus, i així aconseguiràs un benefici per a tu i per a la nostra ciutat.

Opina i ajuda’ns a millorar!

Des de TMB treballem de forma contínua per oferir sempre la màxima qualitat del servei a tots els ciutadans. Per aquest motiu la teva opinió és molt important per nosaltres.

Ens agradaria saber la teva opinió a través d’una petita enquesta sobre la teva experiència amb els serveis de transport públic i les seves possibles àrees de millora.

Opina i ajuda’ns a millorar!

El dimecres 2 de novembre rebràs una enquesta al teu correu electrònic. No trigaràs més de 5 minuts en respondre-la i tens temps de fer-ho fins al 9 de novembre.

Si respons l’enquesta participaràs en el sorteig d’1 abonament de transport públic anual i 10 abonaments mensuals.

  • L’abonament anual es podrà utilitzar des de l’1 de gener de 2017 fins al 31 de desembre de 2017.
  • Els abonaments mensuals es podran utilitzar durant el mes de desembre de 2016.

A més a més, els primers 250 en respondre-la aconseguiran una invitació 2x1 pels Cinemes Full, el cinema del Futur, al Centre Comercial Splau.

  • Les invitacions pel cinema Splau són entrades 2x1 de dilluns a diumenge no festius. Preus no acumulables a d’altres ofertes o promocions. Cal identificar-se amb el DNI a la taquilla o al Punt de Control.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Consulta les bases legals.

Resultats de les enquestes

Consulta els resultats de les enquestes realitzades fins al moment i coneix l’opinió de tot el grup d’opinadors.

Resultats de la primera onada - juliol 2014. La primera experiència amb el grup d’opinants ha estat tot un èxit i amb resultats molt satisfactoris.

Valoració de la comunitat d’usuaris JoTMBé: 8,2

Com valores la informació del servei?: 8,5
Com valores les promocions?: 8,2
Com valores els descomptes?: 8,6

Veure resultats


Resultats de la segona onada - novembre 2014.

Com valores el servei de bus?: 7,2
Com valores el servei de metro?: 7,4

Veure resultats


Resultats de la tercera onada - març 2015.

Valoració de la comunitat d’usuaris JoTMBé: 7,5
Valoració dels serveis de TMB: 7,1

Veure resultats

Consulta els guanyadors

Després d’haver respost l’enquesta sobre TMB, ja sabem qui són els guanyadors dels sortejos dels abonaments de transport públic i dels premis directes.

Guanyador de l’abonament anual de transport públic:

Jordi Crivilles Benavente

L’abonament anual es podrà utilitzar de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2017.

Si ets el guanyador de l’abonament anual, recull el teu premi al Punt TMB Diagonal* del 21 al 30 de desembre de 2016, presentant el teu DNI.

Guanyadors dels 10 abonaments mensuals de transport públic:

Nerea Boada Torre-Marin
Raul Cruz Rius
Manel Fran
Lourdes Frias Jane
David Garcia Ros
Santiago Martínez Cañaveras
Natalia Martínez García
Jordi Matas Danés
Marta Vidal Nebot
Antonio Villegas Niño

Els abonaments mensuals es podran utilitzar de l’1 al 31 de desembre de 2016.

Si ets un dels guanyadors dels abonaments mensuals, apropa't al Punt TMB Diagonal* del 16 al 30 de novembre de 2016 per recollir el teu premi. Hauràs d’acreditar-te amb el teu DNI.

Guanyadors de les 250 entrades 2x1 pels Cinemes Full del Centre Splau:

Consulta el llistat de guanyadors


Les entrades 2x1 són vàlides de dilluns a divendres no festius.
Premis no acumulables a d’altres ofertes o promocions.
Per obtenir el 2x1, els guanyadors hauran d’identificar-se amb el seu DNI a les taquilles del cinema i donar-se a conèixer com a guanyadors del JoTMBé Vull Opinar.


* El Punt TMB Diagonal està situat a l’estació de metro Diagonal (L3 / L5). L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres (només els dies feiners) de 8 a 20 h.

Puntuació

Encara no has acumulat cap punt.